WONEN

Lavrijsen Makelaardij draagt zorg voor een persoonlijke aanpak bij de verkoop van uw woning. Voor advies inzake verkoop en aankoop van uw woning kunt u altijd een vrijblijvend beroep doen op Jan Lavrijsen.

Lavrijsen Makelaardij is aangesloten bij VBO Makelaar, een branche-organisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars. Om lid te worden en te blijven moeten wij aan een aantal strenge eisen voldoen met betrekking tot vakmanschap, opleiding, reputatie en ervaring. Bovendien zijn wij gehouden aan naleving van een strikte gedragscode en wordt op ons handelen toegezien door een tuchtcollege.

Ook zijn wij verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten, zodat u nooit financieel de dupe kan worden van een mogelijke vergissing van onze kant. Bovendien is de VBO aangesloten bij de Conféderation Européenne de’l’Immobilier en belangenorganisatie VNO/NCW. Kortom, ons lidmaatschap betekent voor u een extra zekerheid dat u met een deskundige en betrouwbare specialist te maken heeft.

Jan Lavrijsen is gecertificeerd makelaar (Stichting S.C.V.M.), gecertificeerd taxateur (Stichting NRVT) en lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars die uw en onze belangen op een uitstekende wijze vertegenwoordigt.


Jan Lavrijsen lid van de Vereniging voor Onteigeningsrecht om ontwikkelingen in wetgeving en praktijk te volgen en is erkend Europees taxateur (REV - Recognised European Valuer).


UW BELANG IS ONS BELANG, RAAD EN DAAD, EERLIJK ADVIES daar staan wij voor!

Register Makelaars Taxateurs:

J.M.Th. Lavrijsen
Makelaar Wonen, Regnr. 09R1283SCVM
Makelaar AOG, Regnr. 08A1283SCVM
Makelaar BOG, Regnr. 14B1283SCVM
Recognised European Valuer, REV-NL/VBO/2020/2 
NRVT Register Taxateur: Kamer - Landelijk en Agrarisch Vastgoed - Bedrijfsmatig Vastgoed / Grootzakelijk Vastgoed- Wonen / RT nummer: RT140169438