AGRARISCH ONROEREND GOED


Lavrijsen Makelaardij is uw aanspreekpunt voor bemiddeling, taxatie en vragen omtrent het agrarisch vastgoed en alles wat daarmee samenhangt. Bemiddelen en taxeren van gronden en boerderijen zijn bij ons in vakbekwame handen.
Daarlangs kan u denken aan “warme gronden”, initiatieven aangaande “Ruimte voor Ruimte”, "natuurcompensatie" en "kwaliteitsverbetering van het landschap". Ook voor pachtzaken, bestemmingswijziging, productierechten kan u bij ons terecht.

Jan Lavrijsen en Willy van Hedel vormen het tandem binnen Lavrijsen Makelaardij waar u te allen tijde een beroep op kan doen.
Lavrijsen Makelaardij heeft reeds jarenlange ervaring in het buitengebied als makelaar en taxateur bij het waarderen, aan- en verkopen en advisering betreffende agrarische objecten.

Jan Lavrijsen is gecertificeerd makelaar (Stichting S.C.V.M.), gecertificeerd taxateur (Stichting NRVT) en lid van VBO Makelaar, een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars die uw en onze belangen op een uitstekende wijze vertegenwoordigt.

Jan Lavrijsen is lid van de Vereniging voor Agrarisch Recht en Vereniging voor Onteigeningsrecht om ontwikkelingen in wetgeving en praktijk te volgen en is erkend Europees taxateur (REV - Recognised European Valuer).


Ook voor het schatten van Belgische registergoederen kunt bij ons terecht!

UW BELANG IS ONS BELANG, RAAD EN DAAD, EERLIJK ADVIES daar staan wij voor!


   

Register Makelaars Taxateurs:

J.M.Th. Lavrijsen
Makelaar Wonen, Regnr. 09R1283SCVM
Makelaar AOG, Regnr. 08A1283SCVM
Makelaar BOG, Regnr. 14B1283SCVM
Recognised European Valuer, REV-NL/VBO/2020/2 
NRVT Register Taxateur: Kamer - Landelijk en Agrarisch Vastgoed - Bedrijfsmatig Vastgoed - Wonen / RT nummer: RT140169438

W.R.M. van Hedel
Vastgoeddeskundige

Powered by GSD